Razem z moją żoną Anią, stworzyliśmy dla Ciebie projekt, dzięki któremu wzniesiesz swój biznes na wyżyny. Zaoszczędzisz czas, nerwy, a przede wszystkim pieniądze.

Pokażemy Ci jak prowadzić dochodowy i szanowany biznes gastronomiczny. Będziemy wspierać na każdym kroku podczas podejmowania decyzji.

Dowiesz się wszystkiego od podszewki o tym co robić, żeby lepiej, skuteczniej i efektywniej działać w swojej branży.

Nie wahaj się, zadzwoń!

Audyty

Prowadzisz firmę gastronomiczną i nie wiesz, czy idziesz w dobrym kierunku? Nie masz pewności, czy Twoje dotychczasowe działania prowadzą do rozwoju, czy bankructwa?

Masz świadomość tego, które z Twoich dań przynosi Ci największe zyski, a które zjada finanse? Czy wiesz, że około 90% firm działa nie wiedząc o tym, co to jest food cost i jak o niego dbać? 

Jeśli chcesz świadomie prowadzić swoją firmę – to poprzez audyt damy Ci konkretne informacje na temat tego, co zrobić, żeby Twoja firma przynosiła zyski. Powiemy o tym, jak działać, aby klienci mówili o Tobie głośno i dobrze. Wskażemy na czym warto oszczędzać, a w co inwestować.

Chcesz dowiedzieć się więcej? Kliknij w guzik poniżej!

Doradztwo kulinarne

Frytka to taki niepozorny szczegół… Czy wiesz, że kilka zmarnowanych frytek każdego dnia może przynieść Ci na koniec roku straty finansowe liczone w tysiącach? Czy wiesz, dlaczego idea zero waste jest bardzo przyjazna restauratorom?

Czy wiesz, jak prowadzić dochodową i efektywną firmę gastronomiczną, a co najważniejsze, nie przynoszącą strat?

Trafiłeś do odpowiednich ludzi!

Korzystając z bagażu doświadczeń zebranego podczas 22 lat działania w branży – pokażemy Ci, co usprawnić i zmienić, aby Twój biznes rozrastał się i dobrze prosperował.

Jeśli chcesz poznać więcej szczegółów, odezwij się do nas!

Projekty kuchenne

Praca w kuchni do łatwych nie należy.

Praca w przypadkowo zorganizowanej i źle przygotowanej kuchni – jest naprawdę trudna. Razem z wykwalifikowanym architektem przygotujemy projekt ergonomicznej kuchni, stworzony specjalnie dla Ciebie na podstawie Twoich predyspozycji i potrzeb.

Co zyskasz, mając kuchnię szytą na miarę?

Oszczędzisz czas, zmniejszysz zmęczenie pojawiające się po kilku godzinach pracy w kiepsko ustawionej kuchni, zniwelujesz poziom stresu, a proces przygotowywania i wydawania posiłków będzie przebiegał sprawnie i bez zbędnego wysiłku.

Zainteresował Cię ten temat? Kliknij w guzik poniżej!

Projekt i wdrożenie nowego menu

Chcesz odświeżyć menu swojej restauracji? Wprowadzić nowości, których nie ma w innych lokalnych miejscach? A może chcesz działać w oparciu o sezonowe i miejscowe produkty, ale nie do końca wiesz, jak odpowiednio włączyć je do karty dań?

Zrobię to za Ciebie! Zaprojektuję menu tak, żeby spełniało oczekiwania Twoje i Twoich klientów. Dzięki temu zyskasz pewność, że klienci będą wracali po więcej i będą polecali Twój lokal. Twoja załoga otrzyma ode mnie szkolenie, pozna produkty i proces przygotowywania dań. A co najważniejsze, zaoszczędzisz pieniądze, bo składniki i ich ilości będą odpowiednio dobrane.

Chcesz powierzyć mi Twoje menu?

Napisz maila lub zadzwoń!

Szkolenia sprzedażowe

Bez dobrej ścieżki sprzedaży – nie ma dobrego zysku. Czy wiesz, że praktycznie każdemu klientowi możesz sprzedać to, co chcesz? Czy wiesz, że możesz tak ułożyć proces, żeby dosprzedawać więcej produktów, na których Ci zależy?

Szkolenia sprzedażowe dla gastronomii to proces, dzięki któremu powstanie ścieżka sprzedaży przygotowana specjalnie dla Twojego lokalu, pod Twoich klientów. Twoja załoga będzie odpowiednio przygotowana do przeprowadzenia sprzedaży pozycji ze stałego, jak i okresowego menu.

Poziom obsługi klienta wskoczy na wyższy poziom, a Twoje zyski i renoma wzrosną.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, skontaktuj się z nami!

Pomoc w rekrutacji obsługi kuchni

Odpowiedni team to podstawa każdej gastronomii. Przy wyborze poszczególnych osób do zespołu warto wziąć pod uwagę wiele różnych czynników.

Nie tylko dyplomy i doświadczenie, ale także osobiste predyspozycje danej osoby i jej charakter. Każda osoba powinna być skrupulatnie dobrana pod obowiązki, które będzie wykonywała. Zespół ma działać jak dobrze naoliwiona maszyna, która jest poniekąd sercem Twojej firmy, a każdy jej trybik musi działać idealnie i bez zawahania.

Wspieram proces rekrutacji obsługi kuchni od samego początku, aż do końca.

Jeśli potrzebujesz mojej pomocy, zadzwoń!

Dzięki naszej pomocy zaoszczędzisz czas, nerwy, a przede wszystkim pieniądze. Pokażemy Ci jak prowadzić dochodowy i szanowany biznes gastronomiczny.