A jak jest dziś?

Promuję markę Wolski catering, bo chcę dawać ludziom fantastyczne dzikie jedzenie. Sprawiam, że ich imprezy są niezapomniane, a opowieści o nich królują na ustach innych jeszcze w ciągu wielu kolejnych spotkań. Daję klientom kompletne wsparcie nie tylko w zaplanowaniu menu, ale także w wyposażeniu ich imprezy oraz zaplanowaniu atrakcji.

Jestem właścicielem marki Jakub Wolski, poprzez którą dzielę się swoją wiedzą i doświadczeniem z restauratorami i szefami kuchni z całej Polski. Chcę przekazywać swoją wiedzę i wspierać kolejnych fantastycznych ludzi w ich biznesach. Wolska Akademia Kulinarna to projekt, który stworzyłem razem z moją żoną Anią. Dzięki niemu możemy pokazywać jak prowadzić dochodowy i szanowany biznes gastronomiczny.

Prowadzę swoje kuchnie Soul Food Bistro, Dziki Food Truck, Dzikie Kotły oraz Bar w LesieKliknij tutaj i poczytaj o nich więcej. Zobacz jak dbam o każdą z nich. Uwielbiam ludzi, którzy lubią ludzi i… dobrą, pachnącą pieczystym kuchnię.

Jeśli kochasz poznawać nowe smaki odwiedź mnie, a ja dam Twojemu podniebieniu wyjątkową rozkosz. Masz ochotę na pyszną tartę, burgera z dzikiem czy zimny browar na leżaku? Ugoszczę Cię, a spotkanie okraszę kilkoma smacznymi historiami jeśli zechcesz.

Moje kuchnie oddają to, co kocham najbardziej. Pokazuję w nich, że najlepsze kąski są soczyste, warzywa chrupią, a zapachy pieczystego wędrują w najdalsze zakątki nozdrzy i nie pozwalają o sobie zapomnieć. Odwiedź moje miejsca, znajdź mnie na szlaku i daj znać, że jesteś!

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *